Rally's Bcause Getaways Bcause

Navigeren over de best verstopte wegen van regio Amsterdam

Op vrijdag 15 september vond de 7e editie van de Amsterdam Rally plaats. Deze rally organiseren wij in samenwerking met Capital Cars & Classics.

Het startschot klonk, uiteraard, in Amsterdam. Na een uitdagende ochtend etappe was het tijd voor een welverdiende lunchpauze bij een oud fort. Temidden van historische vestingwerken genoten de deelnemers van een smakelijke maaltijd, omringd door een sfeer van geschiedenis. De rally bracht ook een extra element van competitie in de vorm van een behendigheidsproef! Hier konden de deelnemers hun stuurvaardigheden en precisie testen, wat zorgde voor opwinding en gesprekken vol adrenaline tijdens de volgende tussenstop. Gelukkig stond hier een haringkar met verse Hollandse Nieuwe om de deelnemers weer te temperen.

De finishlijn werd bereikt bij Het Bosch in Amsterdam. Hier werd men beloond met een gezellige walking dinner. De ideale afsluiter met heerlijk eten, goede gesprekken en een prachtig uitzicht op het water. Op deze locatie ging de winnaar er met de wisselbokaal van door!

  • Relatie event
  • 1 dag
  • 80 personen
  • Regio Amsterdam

Ook een onvergetelijk Relatie event?

Ja graag!

Gerelateerde events

HET JUISTE MOMENT? CONTACT ONS VOOR HET JUISTE GEVOEL…

Op zoek naar momenten met een blijvende impact op uw personeel of klanten?
Dat begint bij ons met een sympathiek gesprek over wat we samen met u teweeg willen brengen.

Klik op onderstaande button, wij regelen de rest …

Ja ik wil