Rally's Bcause Getaways Bcause

Editie drie door Midden-Nederland

Alweer de derde editie van de Workspace Rally! Na Oost- en West-Nederland gehad te hebben, was het nu tijd voor Midden-Nederland. Tijdens de Workspace Rally worden de relaties van Campus Offices & SKEPP uitgenodigd om hun locaties te beleven, deze zijn verspreid over het hele land. En hoe doe je dat op een leukere manier dan door het rijden van een rally?

Verstopt tussen de bedrijven werden de equipes ontvangen bij Restaurant Zuiver in Utrecht. Op deze chique locatie werden de equipes klaar gestoomd voor de rally! De route voerde hen door de Betuwe, een prachtig gebied vol van glooiende landschappen, wilde natuur en stromende rivieren. Die laatste werden door middel van veerpontjes getrotseerd! De extra punten werden verdiend tijdens de behendigheidstest en gerelaxt werd er op een uitzonderlijke oorlogslocatie.

Tijd voor de finish bij Campus Hambaken. Op deze locatie vond het eindfeest plaats met foodtrucks, muziek en een hele boel gezelligheid. Hier werden de rally-avonturen tot in de laatste uurtjes gedeeld… een geslaagde rallydag!

  • Relatie event
  • 1 dag
  • 80 personen
  • Midden-Nederland

Ook een onvergetelijk Relatie event?

Ja graag!

Gerelateerde events

HET JUISTE MOMENT? CONTACT ONS VOOR HET JUISTE GEVOEL…

Op zoek naar momenten met een blijvende impact op uw personeel of klanten?
Dat begint bij ons met een sympathiek gesprek over wat we samen met u teweeg willen brengen.

Klik op onderstaande button, wij regelen de rest …

Ja ik wil