Rally's Bcause Getaways Bcause

Voor onze prime sponsor Kuiper Verzekeringen hebben wij in het kader van hun 75-jarige jubileum een fantastisch rallyweekend georganiseerd!

Het weekend ging van start bij het fantastische Museum Belvédère in Friesland waar 40 klassiekers klaarstonden om alle 80 medewerkers een geweldige rit te bezorgen. Na een prachtige route door Friesland met onderweg lekker eten, finishten we in het bruisende centrum van Groningen. Na afloop van het diner werd het team door een dweilorkest klaargestoomd voor de avond in de kroeg, waar tot in de late uurtjes gezongen, gedronken en gedanst werd op special act Wolter Kroes.

De tweede dag startte met een heerlijk ontbijt om de nodige kater in te stoppen, waarna iedereen vol goede moed aan de start verscheen! De dag was regenachtig, toch kwam iedereen met een smile van oor tot oor binnen bij de finish. Na de prijsuitreiking, een gezellige barbeque en de laatste verhalen met elkaar gedeeld te hebben, is er toch echt een einde gekomen aan dit fantastische weekend.

Kuiper Verzekeringen, bedankt voor het vertrouwen!

  • Personeelsevent
  • 2 dagen
  • 80 personen
  • Friesland & Groningen

Ook een onvergetelijk Personeelsevent?

Ja graag!

Gerelateerde events

HET JUISTE MOMENT? CONTACT ONS VOOR HET JUISTE GEVOEL…

Op zoek naar momenten met een blijvende impact op uw personeel of klanten?
Dat begint bij ons met een sympathiek gesprek over wat we samen met u teweeg willen brengen.

Klik op onderstaande button, wij regelen de rest …

Ja ik wil