Van wens naar beleving

Het begint met
het onmogelijke

Uw eigen mystery

50 gasten verzamelen zich op de luchthaven. Kijk, daar staat een authentieke Engelse bobby, bij de ingang van de lounge. Het is de eerste aanwijzing van een volledig verzorgde ervaring die op dit moment nog in nevelen is gehuld.

Een themajubileum

Bij een 25-jarig jubileum in bijvoorbeeld La Dolce Vita stijl, ontvangt u uw gasten in een landgoed in Nederland dat de Toscaanse sfeer ademt. En voert de avond over culinaire en muzikale hoogtepunten die de gasten een respectvol ‘Mama mia!’ ontlokken.

Vertel me meer

Onverwachte locaties

Uw 100 gasten staan versteld als zij de uitgestrekte opstelling van gedekte dinertafels zien in de overdekte rijbak van de manege van Gert-Jan Bruggink. Even later laat sterrenkok Lars van Galen ze alsnog vergeten waar zij zich bevinden.

“Events Bcause maakte van ons relatie-event een onvergetelijke beleving”

Hans Huizing - directeur Employee Benefits

“Ze hebben aan een half woord genoeg en zijn zorgzaam, eerlijk, kritisch. We werken al vele jaren naar volle tevredenheid samen met Events Bcause”

Arjen van Beek - Louwman Exclusive

“Wij delen de drive om klantevents op hoogstaand niveau te organiseren. Bcause is betrokken, schenkt veel aandacht aan álles,
is nuchter en vol humor. Een aanrader!”

Marnix van Dijk - Van Mossel Autolease Groningen

“Ons bedrijfsuitje met onze beste klanten was top geregeld, we kregen alleen maar positieve reacties”

Henk de Hoop - Waterman

“We zetten Bcause regelmatig in voor relatie evenementen. Meedenken en ontzorgen is wat ze doen. Dat sluit perfect aan bij wat wij nodig hebben”

Frank Weghorst - PartsPoint Services B.V.

Perfecte logistiek

We verplaatsen de keuken van een sterrenrestaurant naar de remise van een stoomtrein. En zorgen ervoor dat de meesterkok zonder hindernissen het diner voor de 500 gasten kan verzorgen.

Vertel me meer

Meer inspiratie? Neem contact met ons op!

Dhr.Mevr.

Wij werken voor